HACET MAHALLESİ’NE YENİ ÇOCUK PARKI

Alanya’nın 102 mahallesinde yaz kış yatırımlarına devam eden Alanya Belediyesi, Hacet Mahallesi’ne yeni bir çocuk parkı daha kazandırdı.

HACET MAHALLESİ’NE YENİ ÇOCUK PARKI

 Merkez ve kırsaldaki tüm mahallelerde park ve çocuk oyun alanlarının sayısını hızla arttıran Alanya Belediyesi, Alanya’nın en eski yerleşim yerlerinden olan Hacet Mahallesi’ne, çok kapsamlı yeni bir çocuk parkı daha yaptı. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Hacet Mahallesi Trafik Eğitim Pisti arkasındaki 821 adada bulunan yeşil alana kurulan park, çocukların hizmetine sunuldu. İçinde çocuk oyun grupları, dış mekân spor aletleri ve oturma alanlarının yer aldığı parkta, aileler için de dinlenme bölümleri oluşturuldu.

banner111
“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SAĞLIKLI OYUN ALANLARI KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Mevcut parklarda yapılan ekleme ve tamiratların yanısıra ihtiyaç duyulan bölgelere de hızla yeni çocuk parkları yapmaya devam ettiklerini söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Mevcut parklarımızı sık sık elden geçirerek, eskiyen oyun gruplarını değiştirip parklarımızı çocuklar için daha sağlıklı ve daha güvenli hale getiriyoruz. 102 mahallemizde sürdürdüğümüz alt ve üst yapı yatırımlarımızla birlikte, yeni çocuk parkları ve sosyal alanları da şehre kazandırıyoruz. Yatırımlarımız kapsamında Hacet Mahallesi’ne de daha kullanışlı, modern oyun gruplarının yer aldığı yeni bir çocuk parkı yaptık.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 15:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83