HAYRİ DOĞAN'I DUALARLA UĞURLADIK

19. ve 20. Dönem Antalya Milletvekili Hayri Doğan vefat etti. Doğan'ın vefat haberi alan sevenleri vefat ettiği hastane olan Başkent Hastanesi ve Doğan'ın evine akın etti.

HAYRİ DOĞAN'I DUALARLA UĞURLADIK
CENAZEYE PROTOKOLÜN İLGİSİ YOĞUN OLDU
Doğan'ın cenazesi binlerce kişinin katılımıyla evinden alınarak Oba Merkez Camii'ne götürülmek üzere yol çıkarıldı. Doğan'ın cenazesi ikindi namazı sonrası Oba Merkez camiinde Alanya Müftüsü Mustafa Topal'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından binlerce vatandaşın katılımıyla Oba Sekilioğlu mezarlığında toprağa verildi. Doğan'ın cenazesine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Ulaştırma Eski Bakanı Ömer Barutçu, 19. dönem Zonguldak Milletvekili Adnan Akın MHP Eski Milletvekili Kemal Çelik, Eski Doğruyol Partisi Milletvekili Adil Aydın, MHP eski Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, 1. Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Aydın Çolak, Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Burak Sametay, Alanya İlçe Mniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Başbakan Danışmanı Hayri Çavuşoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu,  Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni'nin yanı sıra bir çok vatandaş ve STK temsilcileri katıldı. Öte yandan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İşadamı Sedat Peker'de cenazeye katılamadıkları için çelenk gönderdiler. 

ÜST DÜZEY TAZİYE

Hayri Doğan'ın vefat haberini alan ve Doğan'la uzun yıllar Doğru Yol Partisi'nde (DYP) birlikte siyaset yapan eski Başbakan Tansu Çiller'in yanı sıra eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da merhum Doğan'ın oğlu Hüseyin Doğan'ı telefonla arayarak taziyelerini bildirdiler.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 22:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83