“HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, “Her zaman Alanya esnafının yanında olmaya devam edeceğiz. Alanya’mız için el birliği içerisinde çalışacağız” dedi.

“HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

 DERE “ALANYA KAYMAKAMIMIZ ESNAFIMIZLA İÇ İÇE”

banner111
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Abdullah Sevimçok’tan sonra AESOB Başkanlık görevine seçilen Adlıhan Dere ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Antalya ve Alanya bölgesinde yaptıkları çalışmalar hakkında Kaymakam Tanrıseven’e bilgi veren Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, “Alanya ve Gazipaşa’daki bulunan odalarımızı ziyaret ettikten sonra Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’i de makamında ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunmak istedik. Alanya çok şanslı bir kent. Çünkü; Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven, esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek sorunlarını dinlediğini ve onlarla iç içe olduğunu görüyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor.

DERE ” DÜNYA’DA ANTALYA, ANTALYA’DA ALANYA”

AESOB Başkanı Dere sözlerini şöyle sürdürdü, “Dünya’da Antalya, Antalya’da Alanya eşsiz bir yer diyebiliriz. Alanya, asayiş ve birçok konuda mükemmel. Bu mükemmelliği sağlayan ve yoğun programı arasında bizleri makamında ağırlayan Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ediyorum.”

KAYMAKAM TANRISEVEN “ESNAFIMIZLA SÜREKLİ İÇ İÇEYİZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, AESOB Başkanı Dere’ye teşekkür etti. Esnaf odalarının önemine değinen Kaymakam Tanrıseven, “Esnaf odalarımız bizler için oldukça önemlidir. Sıklıkla esnafımızla bir araya geliyoruz. Alanya olarak sivil toplum kuruluşları ile diyalog içerisindeyiz. Bu sene esnafımız için yüksek katılımlı iki büyük toplantı yaptık. Bu toplantılarımıza Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu da davet ettik. Sayın Dışişleri Bakanımız toplantımıza katılarak esnafımızı rahatlatan konuşmalar yaptık. Alanya’da sürekli esnafımızla iç içeyiz. Amacımız Alanya’mıza ve Türkiye’mize hizmet etmek.”

TANRISEVEN “ALANYA’NIN TÜRKİYE EKONOMİSİNE KATKISI BÜYÜK “

Dış ülkelerle ilişkilerimiz düzeldiği takdirde, esnafımızın rahatlayacağını belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Vatandaşımızın işleri yürürse devletimiz de rahat vergi toplar, ekonomik olarak rahatlar. Cumhurbaşkanımızın ve Dışişleri Bakanımızın gayretleri ile Rusya ve İsrail ile aramız düzeliyor. Bu durumun Türkiye ve Alanya Ekonomisinin canlanmasına sebep olacağını düşünüyorum. Alanya’nın Türkiye Ekonomisine katkısı büyük. Bunun bilincindeyiz ve esnafımızın rahatlaması ve sıkıntıların giderilmesi için bizler elimizden geleni yapacağız. Her zaman Alanya esnafının da yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83