HOTED Antalya'daki önemli fuara hazırlanıyor

17-18-19-2O Ocak 2018 tarihlerinde 29’uncusu gerçekleştirilecek olan Antalya Anfaş Otel Ekipmanları Fuarında yerini alan Hoted’in düzenleyeceği Housekeeping Olimpiyatları, her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi görmesi bekleniyor.

HOTED Antalya'daki önemli fuara hazırlanıyor

17-18-19-2O Ocak 2018 tarihlerinde 29’uncusu gerçekleştirilecek olan Antalya Anfaş Otel Ekipmanları Fuarında yerini alan Hoted’in düzenleyeceği Housekeeping Olimpiyatları, her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi görmesi bekleniyor. 17 Ocak Çarşamba fuar açılış günü ziyaretçi görüşmeleri, 18 Ocak Perşembe günü Housekeeping Olimpiyatları (yarışmalar) gerçekleştirilecek. 19 ve 20 Ocak Cuma, Cumartesi sektörde faaliyet gösteren iş ortakları (firmalarla) ikili görüşmeler gerçekleştirilecek.

banner111

29. ANFAŞ HOTEL EQUIPMENT 2018 25. ANFAŞ FOOD PRODUCT 2018 BASIN TOPLANTISI

Fuarla ilgili bir basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya, Anfaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Fuar Direktörü Arzu Yungul, İl Tarım Müdürü Mustafa Özen, Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı İbrahim Evrim, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Antalya İç Mimarlar Odası Başkanı İlker Biner, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Osman Ayık, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Hakan Yağcı, Akdeniz Gastronomi Derneği Başkanı Mustafa Erol, Hoted ve Housekeepıng Dernekleri Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Yeni basın açıklamasında;

"Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) olarak üyelerimizi ve meslektaşlarımızı sektördeki sürekli değişen ve gelişen yeniliklerden haberdar etmek ve yeni teknolojilerden yararlandırmak adına altı kez Antalya ANFAŞ Expo Center’da buluşmaya hazırlanıyoruz.

Hiç şüphe yok ki ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ve ülkemizin yanı sıra dünyanın da son derece kaliteli markalarını bir araya getiren en büyük ve kapsamlı fuar olma özelliğine sahiptir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm HOTED ve Housekeepıng dünyasının buluşma noktası olan böylesine büyük bir organizasyonda bir kez daha camiamızı gururla temsil etmeye hazırlanıyoruz.

2018 yılında 29’uncu kez sektör profesyonelleriyle buluşacak olan ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı’nda hem Alanya’mızı, hem de tüm Housekeepıng (Kat Hizmetleri) camiasını temsilen sektördeki iş ortaklarımızla ve turizm dünyasından siz saygı değer dostlarımızla altıncı kez bir araya gelmenin onurunu ve gururunu yaşayacağız. Her zaman önemle vurguladığımız gibi, Housekeepıng camiası olarak olimpiyatlarımız başta olmak üzere eğitim, etkinlik ve seminerlerimizin yanı sıra ülkemizin dört bir yanında aktif faaliyet gösteren derneklerimizle de çalışmalarımıza uyum içinde en üst seviyelerde devam ediyoruz.

Bilindiği üzere HOTED olarak ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı gibi büyük ve uluslararası bir fuarda Alanya ve Housekeepıng ismini neonlara yazdıran tek kuruluş olma özelliğine sahibiz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yene sürprizlerle dolu 6. Uluslararası HOTED Housekeepıng Olimpiyatları’nı kıymetli iş ortağımız ve kendi alanının en iyilerinden biri olan Tolkar Çamaşırhane Ekipmanları’nın destek ve katkılarıyla gerçekleştireceğiz. Tüm turizm camiamızı, Housekeeping camiasının değerli mensuplarını ve kıymetli iş ortaklarımızı olimpiyat alanımıza, standımıza davet ediyoruz.

Konuyla ilgili daha detaylı bilgi edinmek için Hoted Alanya sosyal ağlarımızdan vewww.hotedalanya.org.tr resmi web sitemizden bizleri takip edebilirler." dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 17:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83