İstanbul'daki Alanyalılar memleketlerine geldiler

İstanbul Alanyalılar Dernek Başkanı Eyüp Kaya ve yönetimi bugün Alanya'da bir takım ziyaretlerde bulundular.

İstanbul'daki Alanyalılar memleketlerine geldiler
İstanbul Alanyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, Başkan Eyüp Kaya önderliğinde bugün Alanya'da bir takım ziyaretler de bulundular. Derneğin ilk durağı Alanya Kent Konseyi oldu. Sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarette Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve Koordinatör Faruk Nafız Koçak ile dernek oluşumu ve beraber çalışma konuları görüşüldü.

Başkan Eyüp Kaya konuşmasında, Alanyalılar Derneğinin oluşumunda konseyin büyük desteğini alarak yola çıktıklarını söyledi ve bu konuda teşekkür ederek, her zaman birlikte hareket edip derneği geliştireceklerini belirtti. Başkan Nurhan Özcan ise, derneği çok önemsediklerini, her zaman çalışmalarında destek olacaklarını ve ziyaretlerinden memnun kaldıklarını ifade etti.

İKİNCİ DURAK ALTSO OLDU

Derneğin ikinci durağı ise Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) oldu. Başkan Kaya ve yönetimini ALTSO Başkanı Mehmet Şahin makamında ağırladı. Başkan Şahin, ziyaretten memnun kaldığını belirterek, "İstanbul Alanyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Kaya ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

SONRAKİ DURAK GÜNEY OLDU

İstanbul Alanyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Kaya, yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. Başkan Kaya, “ İstanbul’da yaşayan Alanyalılar olarak, yardımlaşma, dayanışma ve öğrencilerimize hem destek hem de yol göstermek amacıyla kurduğumuz dernek faaliyetlerine sürdürüyor. Bizler de Alanyalıların İstanbul’da bir bir gözü ve bir kulağı olacağız” dedi.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ şehir dışındaki hemşehrilerimizin bir birini tanıması, Alanya gelenek ve kültürünü yaşatması ayrıca İstanbul’a gelen öğrencilerimize destek olması çok önemli bir hizmet.. bu işi başlatan Eyüp Kaya başkan ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum bizlerde kendilerine elimizden gelen desteği vereceğiz “ dedi.

Görüşmenin ardından Başkan Eyüp Kaya, üzerinde derneğin arması bulunan bir duvar satini Güney’e hediye etti.


Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 13:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83