İSTANBUL’DA ALANYALILAR GECESİ

Alanya Kent Konseyi tarafından organize edilen, Çatalca Alaiye Şehitlerini Anma ve Kültür gezisinin son akşamı İstanbul’da yapılan Alanyalılar gecesi ile sona erdi.

İSTANBUL’DA ALANYALILAR GECESİ
İstanbul’da yaşayan Alanyalıların da yoğun katılımıyla gece renkli geçti. Uzun yıllardır İstanbul’da yaşayan Alanyalılar bu gecede akrabaları ve hemşerileri ile hasret giderdi. Geceye katılanlar arasında; Bülent Arınç’ın abisi Prof. Ümit Doğay Arınç, uzun yıllar Alanya kaymakamlığı yapmış Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ve çok sayıda Alanyalı iş adamı katıldı. 
Gece İstanbul Büyükşehir Mevlüthan gurubuda katılarak Halil İbrahim Kurşun hocamız duasını yaptırdı. Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan yaptığı açılış konuşmasında; hoş geldiniz diyerek, Çatalca’ya yapılan gezi hakkında bilgiler aktardı. 
Sunuculuğunu araştırmacı Faruk Nafiz Koçak’ın yaptığı gecede, Alanya’dan bu geceye gelen Davulcu Ramazan ve ekibinin müzikleri ile devam edildi. 
Bu organizasyonun ve gecenin düzenlenmesinde yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen, Başakşehir Belediyesinin Alanyalı başarılı başkanı Mevlüt Uysal geceye katılarak konuşma yaptı. Hemşerileri buluşmaktan keyif aldığını ve bu organizasyonun içinde olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Kent Konseyi plaketini ve Alanya’dan getirilen hediyelerini takdim etti. 
Gecenin sonunda tüm konuklar ile tanışıp Alanya hakkında sohbetler etti ve fotoğraf çekildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 09:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83