KAYMAKAM DERNEKLERLE ALANYA'DAKİ OLAYLARI GÖRÜŞTÜ

Hemşehri Dernekleri Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret ederek Alanya'da yaşanan olaylar ile ilgili görüşlerini ifade ettiler.

KAYMAKAM DERNEKLERLE ALANYA'DAKİ OLAYLARI GÖRÜŞTÜ
Alanya'da yaşanan istenmeyen olayların ardından Karadenizlilerin Derneği, Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Konya Kültürünü Tanıtma ve Dayanışma Derneği, Alanya Güney ve Doğu Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Alanya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Malatyalılar Dostluk Derneği ve Gaziantepliler Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyet Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven ile bir araya geldi.


Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven yaptığı konuşmada Alanya'nın 81 Vilayetten ve 78 farklı Ülkeden insanın bir arada yaşadığı örnek bir  şehir olduğunu ifade ederek "Alanya bu çerçevede kapalı  bir toplum değil dışarıya da açık bir toplumdur.   İlçemizde 81 vilayetten ve 78 farklı ülkeden insan barış ve huzur içinde yaşamaktadırlar. Bizlerde bu barış, huzur ve güvenlik ortamının devam etmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Alanya’da yaşayan herkes birlik beraberlik  içinde  bir arada yaşama bilinci içinde olduğunu göstermeli. Vatandaşlarımızı Alanya’mızı içeride ve dışarıda olumsuz  menfi gösterebilecek her türlü davranıştan kaçınmaya davet ediyorum. Alanya’da bulunan hemşehri dernekleri bugün bize ziyarete gelerek gösterdikleri sağduyu için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Dernek Başkanları adına söz alan Karadenizlilerin Derneği Başkanı Ali Hancı ise yaptığı açıklamada "Bizler Alanya'da yaşayan hemşehri dernekleri olarak sayın Kaymakamımıza bir ziyarette bulunmak istedik. Ziyaretimizin sebebi son zamanlarda Alanyamızda maalesef görmeyi hiç arzulamadığımız ama yaşamak zorunda kaldığımız gerginlikler. Biz bu gerginliklerin sona erdirilmesini ve Alanya'nın huzurlu yaşanılabilir bir kent olduğunun bütün dünyaya duyurmak amacıyla önümüzdeki dönemde Alanya'da yaşayan yabancı ülkelerin dernekleri ile yabancılar meclisi ile irtibata geçip onlarla beraber bir mesaj vermeyi uygun bulduk" dedi.


Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan görüşmeye Karadenizlilerin Derneği Başkanı Ali Hancı, Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Demir, Konya Kültürünü Tanıtma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Şahin, Alanya Güney ve Doğu Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyithan Aladağ, Alanya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Altindaş, Malatyalılar Dostluk Derneği Başkanı Mustafa Sönmez ve Gaziantepliler Derneğinden Birel Özatay katıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 16:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83