KAYMAKAM KOLTUĞUNU GÜLBAHAR'A DEVRETTİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Sugözü Cemal Coşkun Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırladı.

KAYMAKAM KOLTUĞUNU GÜLBAHAR'A DEVRETTİ
KAYMAKAM TANRISEVEN KOLTUĞU YILDIRIM’A DEVRETTİ
Misafirleri ile tek tek ilgilenerek sohbet eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, okuldaki çalışmalar ve öğrencilerin başarıları hakkında Sugözü Cemal Coşkun Ortaokulu Müdürü Arif  Sarıgül’den bilgi aldı. 

Öğrencilere çeşitli hediyeler verdikten sonra, öğrencilerin "İlköğretim ve Lise Başarı Artırma Projesi"nde (İLBAP) İl ve İlçe bazında birincilikleri olduğunu öğrenen Kaymakam Tanrıseven,  bu başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencileri tebrik etti. 

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Sugözü Cemal Coşkun Ortaokulu İLBAP birinci olan 7. Sınıf öğrencisi Gülbahar Yıldırım'a makam koltuğunu devretti.




23 NİSAN KAYMAKAMI’NIN BİRİNCİ ÖNCELİĞİ EĞİTİM

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 7. Sınıf öğrencisi Gülbahar Yıldırım'a makam koltuğunu devrettikten sonra, ilçelerde Kaymakamın görevinin ne olduğunu sordu. 23 Nisan Kaymakamı  7. Sınıf öğrencisi Gülbahar Yıldırıma da ilçelerde Kaymakamın görevinin ilçeyi yöneterek, ilçenin sorunlarına çözüm aramak olduğunu belirtti.  23 Nisan Kaymakamı 7. Sınıf öğrencisi Gülbahar Yıldırım, kendisi için birinci önceliğin eğitim ve öğretim olduğunu belirterek, Kaymakam Tanrıseven’e göstermiş olduğu sevgi ve ilgiden dolayı teşekkür etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN "BAŞARI İÇİN GAYRETLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALIYIZ"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Sugözü Cemal Coşkun Ortaokulu 7. sınıf  öğrencileri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu paylaşarak miniklere tavsiyelerde bulundu.  Kaymakam Tanrıseven, öğrencilere kitap okumanın önemini anlatarak,  başarının yolunun düzenli olarak çalışmaktan geçtiğini söyledi. Öğrencilerin hangi mesleği seçeceklerini soran  Kaymakam Tanrıseven, “Hedeflenen amaçlara ulaşmak için gayretli bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Kitap okuyarak ve öğretmenlerimizin yardımları ile düzenli bir şekilde çalışmanızda fayda var. Sizler gibi bütün öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Öğretmen arkadaşlarımızı da, sizlerin gelişimi için gösterdikleri gayretten ötürü tebrik ediyorum” dedi. 

TANRISEVEN MAHMUTLAR KILIÇASLAN OKULU ÖĞRENCİLERİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Mahmutlar Kılıçaslan İlkokulu Müdürü Fatma Ayan'ı ve öğrencilerini de kabul etti. Kaymakam Tanrıseven, öğretmen Fatma Ayan'dan öğrenciler hakkında bilgi aldıktan sonra, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Kaymakam Tanrıseven, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.







Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 14:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83