YÜCEL, KOLTUĞUNU KÜÇÜK SEDEF’E BIRAKTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, makam koltuğunu Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Sedef Çağlar’a devretti.

YÜCEL, KOLTUĞUNU KÜÇÜK SEDEF’E BIRAKTI

 Okul Müdürü Cengiz Şahin, Öğretmeleri Fazilet Dalkılınç, Nazlı Gülhan Abak ve öğrenci arkadaşları ile Başkan Yücel’i makamında ziyaret eden Sedef Çağlar, Belediye Başkanı Yücel’in koltuğuna oturdu. Başkan Yücel, temsili Başkan’a yetkilileri hakkında bilgi verdi.

banner111

OKULLARINDA YAPILAN HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Bir süreliğine Belediye Başkanlığı yapan Sedef Çağlar, ilk olarak Başkan Yücel’e, okullarında yapılan derslik tadilatları ve çevre düzenleme çalışmaları ile okul gezilerinde verilen ulaşım desteği için teşekkür etti.




ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ’NÜ ARAYARAK TALİMATLARINI BİLDİRDİ

Başkan Yücel’in koltuğunu devrettiği Başkan Çağlar, telefonla Belediye Özel Kalem Müdürü’nü arayarak, Atatürk Ortaokulu’nun konferans salonunun eksiklerinin giderilmesini istedi. Temsili Başkan Sedef Çağlar, ayrıca her yıl düzenlenen Alaiye Şehitliği gezisine okullarından öğrencilerin ve öğretmenlerinin her yıl düzenli olarak katılmasını talep etti. Kardeş Okul projelerinde de yer almak istediklerini dile getiren Başkan Çağlar, bu konuda da belediyenin kardeş şehirlerinden faydalanmak istediklerini söyledi.

BAŞKAN YÜCEL, “ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ziyarete gelen Atatürk Ortaokulu yöneticilerine ve öğrencilere ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Yücel, “ Öncelikle böylesine başarılı öğrencileri yetiştirdiğiniz için siz öğretmenlerimizi ve ailelerini kutluyorum. Eğitim bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için eğitim ve öğretim ile ilgili desteklerimiz devam edecek.” dedi. Başkan Yücel, ziyaret sonunda öğrencilere kitap hediye etti.




Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 15:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83