KAYMAKAMDAN BAYRAK UYARISI!

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in talimatları doğrultusunda tüm Kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil toplum Örgütlerine gönderilen yazıda, asılan bayrakların, Türk Bayrağı Kanununda öngörülen şekilde olmasına hassasiyetle uyulması istendi.

KAYMAKAMDAN BAYRAK UYARISI!
Alanya genelinde başta yol güzergahları olmak üzere faaliyette bulunan akaryakıt istasyonları, su sporları istasyonları, tekneler, sahil büfeleri, her türlü ulaşım araçları, muhtarlıklar, dinlenme tesisleri ile mesken ve iş yerlerinde asılan bayrakların soluk, yırtık veya buruşuk olmamaları, boyasız  ipsiz ve eğri direklere asılmamaları istendi. 
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven imzası ile başta Kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere Belediye, Antalya Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğü, Muhtarlıklar, Esnaf Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarına  gönderilen yazı ile asılan bayrakların  2983 Sayılı Türk Bayrağı Kanununa uygun olması istendi. 

TANRISEVEN " ŞEHRİMİZİ BAYRAKLARLA DONATALIM"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven "İstiklal ve Egemenliğimizin sembolü Türk Bayrağımızı, Kanunda öngörülen şekilde sergileyelim ve Bayrak estetiğine uygun bir şekilde İlçemiz semalarında dalgalandıralım. Bayrakların soluk, yırtık veya buruşuk, boyasız, ipsiz ve eğri direklerde asılı kalmasına izin vermeyelim" dedi. Kaymakam Tanrıseven, vatandaşlardan Alanya’yı  Bayrak Kanununun öngördüğü bir şekildeki bayraklarla donatmalarını istedi. 

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven imzası ile ilgili kuruluşlara gönderilen yazıda Bayrak konusunda  gereken hassasiyetin gösterilmesi istendi. Yazıda kolluk kuvvetlerine de Bayrak Kanununa uymayanların uyarılarak gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83