KRİTİK YAĞMUR VE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'den Antalya İçin 'Kuvvetli Yağış' Uyarısı. Meteoroloji Antalya 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya genelinde kuvvetli yağış ve fırtına beklendiğini açıkladı.

KRİTİK YAĞMUR VE FIRTINA UYARISI
Meteoroloji Antalya 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya çevresinde bu gece kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Meteoroloji'den yapılan açıklamada kuvvetli yağışların  sağanak, gökgürültülü sağanak şeklinde meydana gelebileceği belirtilerek şöyle denildi: "Antalya’da bu gece  (04.01.2016 Pazartesi) başlayacak olan  sağanak ve gökgürültülü sağanak  yağışların il genelinde  kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (50.75 mm / m2 )  olması beklenmektedir. Ani sel, su baskını, yıldırım, hortum ve çatı uçması gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir”.

DENİZCİLER VE BALIKÇILAR İÇİN KIYILARIMIZDA HAVA VE DENİZ DURUMU

Metoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Antalya ve Anamur arasında halen orta kuvvette esen rüzgârın zamanla hızını artırarak güneydoğudan 7 ila 8 kuvvetinde,saatte 60-80 km hızında fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları istendi. Fırtınanın bu akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 15:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83