KÜTÜPHANE İÇİN İMZALAR ATILDI

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi ve Kemal - Tayyar Hacıkura arasında kütüphane protokolü imzalandı.

KÜTÜPHANE İÇİN İMZALAR ATILDI
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) ve Kemal Tayyar Hacıkura arasında düzenlenen kütüphane bağış protokolüne katıldı.Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'nde düzenlenen imza protokolünde Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tayyar ve Mehmet Hacıkura'ya yapmış olduğu bağıştan dolayı teşekkür etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN ''ELBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ''

İmza töreninde bir konuşma yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Alanya’ya hizmet etmek hepimizin görevidir. Hayırsever vatandaşlarımızla birlikte Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızla elbirliği içerisinde çalışmaları yürüteceğiz. Tayyar ve Mehmet Hacıkura'ya yapmış olduğu bağıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise hayırseverlere teşekkür etti. Başkan Yücel, ''Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi.

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'nde düzenlenen imza protokolüne Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Erol Sayın, Tayyar ve Mehmet Hacıkura katıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83