Muhtar adayı Karakuş’tan kadın öğretmenlere karanfil

Çıplaklı Mahallesi Muhtar Adayı Bekir Karakuş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Okul Aile Birliği Başkanı da olduğu Çıplaklı Ortaokulu ile Çıplaklı İlkokulu’nda kadın öğretmenlere karanfil hediye etti.

Muhtar adayı Karakuş’tan kadın öğretmenlere karanfil

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi Çıplaklı Mahallesi Muhtar Adayı Bekir Karakuş, dün idrak ettiğimiz Regaib Kandili’nde mahallede yer alan camilerde vatandaşlara lokum-bisküvi ikram ederken, Dünya Kadınlar Günü kapsamında ise kadın öğretmenlere karanfil hediye ederek, mahalle halkından tam not aldı.



banner111


KARAKUŞ: "MAHALLE HALKIMIZIN YANINDAYIZ"

‘Kadınlar başımızın tacıdır’ diyen Çıplaklı Mahallesi Muhtar Adayı Bekir Karakuş, “Adı başarı ile özdeşleşen kurum ve kuruluşlarda mutlaka bir kadın emeği vardır. Kadınlarımızın emeklerini ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Bizde ekip arkadaşlarımızla birlikte Regaib Kandili’nde camilerde halkımıza lokum-bisküvi ikram ederek, kandillerini kutladık. Bugün de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında  Çıplaklı İlk ve Ortaokulu’muzdaki kadın öğretmenlerimize karanfil hediye ettik. Buradan da tekrardan başımızın tacı kadınlarımızın gününü en içten dileklerimle kutlarım” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019, 14:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83