Muhtar Top, "Biz belediyemizi geri istiyoruz"

Alanya Mahmutlar Mahalle muhtarı Ahmet Top, Mahmutlar halkı olarak belediyelerini geri istediklerini, yüz ölçümleri ve bölgenin sahip olduğu zenginliklerle Mahmutlar’ın ilçe olmayı hakkettiğini söyledi.

Muhtar Top, "Biz belediyemizi geri istiyoruz"

Mahmutlar Bölgesi’ndeki çalışmalarıyla ön planda olan Muhtar Ahmet Top, Mahmutlar Belediyesi’nin kapatılmasının ardından bölge halkının sağlanan yetersiz hizmetlerle mağdur olduğunu söyledi. Muhtar Top: “Mahmutlar bölgemizde 7 banka şubesi, AVM’miz, 40 turistik tesisimiz var. Bunun yanında bölge olarak 35 bine yakın Türk’e ve 40 ulustan 15 bin yabancı vatandaşa ev sahipliği yapıyoruz. Sahip olduğumuz bu zenginliklerle Mahmutlar olarak ilçe olmayı ve belediyemizin geri açılmasını hak ediyoruz” dedi.

banner111

“BÖLGE HALKI OLARAK YETKİLİLERLE TOPLANMALIYIZ”

Bölge halkı olarak birçok alan gibi sağlıkta da yetersiz hizmet aldıklarını belirten Muhtar Top, bölgeye acil olacak hastane ve sağlık ocağının açılması gerektiğinin belirtti. Bölgede bulunan sağlık merkezlerinde doktor sayısının az olduğunu ve sağlık merkezlerinin alanlarının küçük olmasından dolayı yeteri kadar kişinin sağlık hizmeti alamadığını söyleyen Muhtar Top sözlerine şu şekilde devam etti: “Biz Mahmutlar halkı olarak 2019 yerel seçimlerinden önce yetkililerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Biz Mahmutlar olarak sahip olduğumuz şeylerle ilçe olmayı hak ediyoruz. Bizim bölgemize acil olarak hastane, sağlık ocağı, polis merkez,fakülte ve kültür merkezi açılmalı. Bu sayede bölge olarak hem kültürel ve sosyal açıdan bir adım öne gidebiliriz hem de yeterli sağlık hizmetini alabiliriz. Partiler bir kenara bırakılıp birlik olunup bölgenin zenginliği için çalışılmalıdır. Hep birlikte toplanıp en kısa sürede bu konuyu derinlemesine tartışmalıyız ve Mahmutlar’ın ilerlemesi için birlikte bir karar vermeliyiz. Biz bölge halkı olarak tüm yetkililerin, hayırseverlerin ve vatandaşların bir arada olma şansı yakalayacağı bu toplantıyı en kısa zamanda yapmak istiyoruz. Böyle bir toplantı Mahmutlar Belediye Düğün Salonu’nda yapılabilir. Bölgenin ilerlemesi için birlikte karar vermek en sağlıklısı olacaktır”

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83