MÜSİAD'dan operasyona destek

MÜSİAD'dan operasyona destek
Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla hazırlık yaptığı ‘Barış Pınarı Harekatı’ konusunda değerlendirmede bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “devletimizin hamlelerini ve siyasi iradenin duruşunu destekliyoruz” dedi.
Türkiye, bulunduğu coğrafyanın çetin şartları dolayısıyla, toprak bütünlüğünü ve sınır güvenliğini ön planda tutarak, bölgesinde bir barış üssü olma hedefiyle hareket etmektedir diyen MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “Bugün, bölgenin dışında yer alan ülkelerin, bölgenin kaderi üzerinde etkili olma hevesleri neticesinde masum insanların zarar gördüğü bir savaş ve kaos ortamına tanıklık ediyoruz” dedi.
Bölge, barıştan her geçen gün uzaklaştırılmaya yönelik uygulamalara maruz bırakılmakta diyen Durusoy, “Bölgede sağduyunun temsilcisi olan Türkiye’nin, bu duruma kayıtsız kalması düşünülemez. Bölgenin, bir an önce huzur ve güven ortamına kavuşması gerekmektedir. Bu kapsamda, Fırat Kalkanı Operasyonu ile başlayan ve Zeytin Dalı Harekâtı ile devam eden, bölgeye barış ve huzur getirmeye yönelik operasyonlar, devletimizin gördüğü lüzum üzerine, Fırat’ın doğusuna yönelik olarak devam edecektir. MÜSİAD Alanya olarak, devletimizin hamlelerini ve siyasi iradenin duruşunu desteklediğimizi kamuoyuna duyururuz. Bu vesileyle, #BarışPınarıHarekatı’nda kahraman Türk ordusuna muvaffakiyet diliyor, operasyonun başta bölge halkları olmak üzere, coğrafyamıza bir an önce barış getirmesini temenni ediyoruz.” dileğinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2019, 19:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83