ÖZ, YENİDEN BAŞKAN

Antalya Pazarcılar ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2015 Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan İsmail Öz yeniden başkan seçildi.

ÖZ, YENİDEN BAŞKAN

Antalya Pazarcılar ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2015 olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. 20 gündem maddesinin görüşüldüğü genel kurulda İsmail Öz yeniden başkan seçildi. Divan Başkanlığını Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak’ın üslendiği genel kurulda Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekilleri Adlıhan Dere ile Mehmet Ali Alkan, esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatif başkanlarının yanı sıra çok sayıda oda başkanı ve davetli katıldı. Açılış konuşmasını yapan Antalya Pazarcılar ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Öz, yaklaşık dört yıl içerisinde ortak sayılarının 370’e ulaştığını söyledi.

Genel Kurulda konuşan Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, “Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok abimizi kaybettik. Aramızdan ani ve zamansız ayrılışı hepimizi derinden üzdü. Esnaf camiasının, ailesinin, sevenlerinin ve tüm Antalya halkının başı sağolsun. Antalya, yeri doldurulamayacak önemli bir değerini çok erken kaybetti” dedi. Olağan Genel Kurul’da 2015 yılı yönetim, denetim kurulu çalışma raporu, 2015 yılı bilanço ve gelir gider tabloları okunarak oy birliği ile kabul edildi. Genel Kurul’da 2016 yılı tahmini bütçesi de kararlaştırıldı

 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 11:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83