Özçelik, başkan yardımcılarını açıkladı

Özçelik, başkan yardımcılarını açıkladı

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, başkan yardımcılarını açıkladı.


Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, merakla beklenen başkan yardımcılarını açıkladı. Özçelik, yardımcılarının sorumluluk alanlarını da tek tek saydı. Alanya Belediyesi’nde yeni bir sayfa açacak olan bu görev belirlemelerle, Alanya yeni bir başlangıç yapacak. Özçelik yaptığı açıklamada, Murat Levent Koçak, Hasan Can Kamburoğlu, Servet Ünlü’nün siyasi belediye başkan yardımcısı olarak atandığını duyurdu.

banner111


İŞTE BAŞKAN YARDIMCILARI
Murat Levent Koçak’ın sorumluluk alanı Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Afet İşleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Tiyatro Müdürlüğü, Hasan Can Kamburoğlu’nun İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Hasan Servet Ünlü’nün Kentsel Tasarım Müdürlüğü, Strateji Geliştirme müdürlüğü, İşletme iştirak müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Kentsel dönüşüm.


DANIŞMANLARI DA BELLİ OLDU
Abdurrahman Açıkalın, Sadık Dizdaroğlu, Nazmi Zavlak, Faruk Konukçu danışman olarak görevlendirildi. Abdurrahman Açıkalın, kardeş şehirlerle ilişkiler, ulusal ve uluslararası organizasyonlar, yabancı meclis koordinasyon çalışmaları ve ALTAV ile ilişkilerde, Faruk Konukçu, kreşler, etüt merkezleri ve öğrenci yurtlarından, Sadık Dizdaroğlu, özel kalem hizmetleri, basın yayın hizmetleri, destek hizmetleri müdürlüğü ve iç denetimden,Nazmi Zavlak, kırsal hizmetler, muhtarlık hizmetleri, park ve bahçeler müdürlüğü, cenaze hizmetlerinden sorumlu.


TEK TEK AÇIKLADI
Abdurrahman Kahya, Eyüp Türktaş memur başkan yardımcısı olarak atandı. Ali Yenialp, Abdullah Akbaş, Abdurrahman Kaya, Hasan Erdoğan memur başkan yardımcıları olarak devam edecek. Ali Yenialp zabıta işleri müdürlüğü, veteriner işleri müdürlüğü, ruhsat ve denetim müdürlüğü, Abdullah Akbaş bilgi işlem, spor müdürlüğünden, Abdurrahman Kaya emlak ve istimlak müdürlüğü, mali hizmetler müdürlüğü, Gelirler müdürlüğü, İnsan kaynakları, Hasan Erdoğan yazı işleri müdürlüğünden sorumlu olacak. Hukuk İşleri ise Başkan Özçelik’e bağlı olacak. Abdurrahman Kahya’nın başkan yardımcılığı nedeniyle mali hizmetlere İsmail Hilmi Yetkin atandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83