PEMBE PRENSES SAĞLIK YAŞAM TIRI ALANYA’DA

Alanya Kaymakamlığı Toplum Sağlığı Merkezi, 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunda Pembe Prenses ismi verilen Sağlık Yaşam Tır’ı ile vatandaşlarımızın yanında olacak.

PEMBE PRENSES SAĞLIK YAŞAM TIRI ALANYA’DA

 "Pembe Prenses" adlı kanser tarama Tır'ı Alanya’ya geldi. Sağlık Bakanlığı'nın "Pembe Prenses" ismi verilen kanser tarama Tır'ı 27.04.2016 Çarşamba günü öğlen saatlerinden sonra vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Pembe Prenses, son model dijital mamografi cihazı ile mamografi çekimi, HPV-DNA numune alımı için hizmet verecek. Ağız ve Diş sağlığı ile birlikte tüm sağlık  alanında hizmet verecek olan Pembe Prenses, sağlık taramasından geçen vatandaşlara ücretsiz olarak çekiliş bileti ve tişört dağıtacak. Yapılacak olan çekiliş sonrasında 10 talihliye bisiklet hediye edecek olan Alanya Kaymakamlığı Toplum Sağlığı Merkezi, tüm Alanyalıları sağlık taramasına davet etti.

banner111
"Pembe Prenses" adlı kanser tarama Tır'ı Alanya’ya geldi. Sağlık Bakanlığı'nın "Pembe Prenses" ismi verilen kanser tarama TIR'ı 27.04.2016 Çarşamba günü öğlen saatlerinden Hükümet Konağı önünde hizmet verecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 18:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83