'SAYGIYLA EĞİLİYORUZ'

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu ve yönetimi bir mesajla yayınlayarak bayramı kutladılar:

'SAYGIYLA EĞİLİYORUZ'
92 yıl önce bugün Büyük Türk milletinin çelikleşmiş iradesi Kurtuluş ve Kuruluş mücadelesini Cumhuriyet ile taçlandırmıştır.
Bizler vatan partililer olarak Bu gün ayni heyecan ve ayni kararlılıkla,Cumhuriyetimizi korumaya ve savunmaya devam ediyoruz. Büyük Türk Milletinin fedaileri olarak dosta, düşmana ilan ediyoruz, kanla, irfanla kurduğumuz cumhuriyetin çeliğine her alanda su vermeye sürdürüyoruz.

Emperyalizme karşı Dünyada ilk kurtuluş savaşı verip kazanan Türk milleti bu başarısı ile bölgemiz ve dünya mazlum milletlerine örnek ve umut ışığı olmuş bağımsızlık mücadelelerinin  yolunu açmıştır.  Akıl almaz mücadeleleri esnasında düşmanla iş birliği yapan hainlerin ihanetlerine uğramış ağır kayıplar vermesine rağmen mücadelesinden zaferle çıkmıştır.

Genç Cumhuriyetimizin ilk yıllarında Emperyalistlerin kışkırtıp kolladığı bu bölücü ve gerici orta cağ ihanet merkezleri boş durmamış sürekli Cumhuriyete karşı ayaklanma girişimlerinde bulunmuştur.Bu girişimler genç Cumhuriyetin çelikleşmiş iradesi karşısında hüsrana uğramışlardır.Demokratik devrimin tamamlanmasına mani olan bu gerici ve bölücü güçler günümüze kadar her fırsatta Bağımsızlığımızla ve Cumhuriyet devrimleri ile uğraşa gelmişlerdir.1945 lerden sonra Atatürk’ün tam bağımsızlık milli rotasından çıkıp Atlantik ve Nato Rotasına giren hükümetler nedeniyle Cumhuriyetin kurumları tek  tek düşürülmüş etkisizleştirilmiş ve ihanet ve yıkım bu günkü boyutlara ulaşmıştır. Ülkemiz bölünme ve ortaçağ karanlığına yuvarlanma durumuyla karşı karşıya kalmıştır.Devletimizin bekası tehdit altına girmiştir .

ABD ve AB Emperyalistlerinin koruyup kolladığı ve bölgesel projeleri için taşeron olarak kullandıkları PKK Terör örgütü kanatları altına girdiği güçlerin kışkırtmaları ile devletimize tehdit eder hale gelmişti.Bu gidişe karşı Kahraman TSK ve Güvenlik güçlerimiz Vatan savunması mevzisinde derhal yerlerine almış 24 Temmuz 2015 tarihi itibariyle tarihi bir dönüm noktasına girilmiş.PKK Güçlerine karşı yok etme karşı tearuzuna başlamıştır. Ve inlerinde şer güçlerini imha etmektedir Bizler Türk milleti olarak bütün gücümüzle TSK ve Güvenlik kuvvetlerimizin bu kutsal mücadelesinde tam destek olarak arkasında durmaktayız.bunun devamı sağlandığı taktirde önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin 93.yıl  kutlamalarını PKK ve Diğer şer güçlerinin bitirildiği ortamda yapacağız.

Cumhuriyetimizin kaybettiği mevzileri mislisiyle tekrar kurmak ve Atatürk devrimlerine tamamlamak görevi milletimizin önüne gelmiştir. Önümüzde ki görev Cumhuriyet çeliğine su vermektir ve Türk milleti bunu başaracak güçtedir çeliğine su verilmiş Cumhuriyetin kılıcı Gericiliğe ve bölücülüğe son verip ülkemize tekrar Atatürk rotasına sokacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Vatan Partili fedailer olarak Hayatlarını Türk milletinin Bağımsızlığı için harcamış Cumhuriyetimizin kuruluşu ve inşası için çalışmış kahramanlarımızın manevi hatıraları önünde Türk Milletine  söz veriyoruz Cumhuriyetin Çeliğine su verip Atatürk devrimlerini tamamlayacağız. Bölgemizin ve ülkemizin ürettiğini ve zenginliklerini sahip olan refah toplumları haline gelmesinin yolunu açacağız . Buradan Cumhuriyetimizi kuranların ve çalışmaları ile ona güç verenlerin hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz .Cumhuriyet bayramınızı tekrar kutluyor sevgi ve saygılar sunuyoruz.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 13:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83