AKILLI'YA EŞ DESTEĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili ve adayı Tarkan Akıllı çalışmalarını sürdürürken, eşi Zeynep Akıllı da MHP’li kadınlarla Manavgat’ın Mahalleleri'nde vatandaşları ziyaret ederek partisine ve eşine destek oluyor.

AKILLI'YA EŞ DESTEĞİ
1 Kasımda yapılacak seçimler öncesi milletvekili adaylarının çalışmaları hızla devam ediyor. MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı seçim çalışmalarını sürdürürken, eşi Zeynep Akıllı da Manavgat’ın köylerinde vatandaşları ziyaret ederek eşine destek oluyor. Sabah saatlerinde çalışmalarına başlayan Zeynep Akıllı, köylerde gece saatlerinde kadar vatandaşlarla bir araya geliyor. Manavgat’ın Çenger, Çeltikçi, Evrenler Yavşi ve Yukarı Işıklar mahallelerinde partili kadınlarla seçim çalışması yürüten Tarkan Akıllı’nın eşi Zeynep Akıllı, köylerdeki tüm evlere tek tek girerek vatandaşlara MHP’nin politikalarını ve seçim vaatlerini anlattı. Yaşlı genç, bayan erkek herkese ulaşan Akıllı, “Ülkemizin geleceğinin oylandığı bu seçimde herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekir. Siyasetçi eşi olarak bizlere ne görev düşüyorsa vatandaşımıza da aynı görevler düşmektedir. Ülkesini seven, ülkesinin geleceğini düşünen ‘Milletin efendisi’ köylümüzü ziyaret ederek partimizin vaatlerini anlatıyoruz. Köylerimizin MHP’ye yoğun ilgisi var. Bu ilginin sandığa yansıyacağından şüphemiz yok” dedi.

KADINLAR SİYASETTE AKTİF OLMALI

MHP Felsefesinde kadının çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Zeynep Akıllı, “Orta Asya Türklerinden itibaren kadının toplumdaki yerini bugüne yansıtabilirsek fark yaratacağımıza inanıyorum. Kadın geri planda olamaz. Biz kadınlar olarak kendi varlığımızı siyasete kanalize etmeliyiz. Eğer bunu başaramaz isek, yapılan çalışmaların bir ayağı eksik kalacaktır. Evinde erkeğinin yanında olan kadınlarımız, dışarıda da erkeklerinin yanında olarak onları motive eden yegane unsur olmalıdır.”

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 15:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83