KARASİNEK İÇİN EYLEM YAPTILAR

Antalya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kollarına bağlı bir grup, karasineklere dikkat çekmek amacıyla Antalya caddelerinde kostümlü eylem yaptı.

KARASİNEK İÇİN EYLEM YAPTILAR
CHP İl Gençlik Kollarına bağlı bir grup genç üzerlerinde sinek fotoğrafı bulunan "Antalya'ya iyi gelecek" yazılı tişörtler giyip kara sinek kıyafeti giymiş arkadaşlarına sinekliklerle vurarak "sinekle mücadele" çalışması yaptılar. 

Kazım Özal Caddesi üzerinde “Kara Sinekler İyi Gelecek” sloganı atarak önlerinde bulunan sinek kostümlü arkadaşlarını sinekliklerle kovalayan gençler ellerinde sinekliklerle dükkanları gezip basın açıklaması yaptı. Vatandaşlar bir anda aralarında dolaşan sinek kostümlü gençleri görünce önce şaşırdı, sonra bunun eylemin bir parçası olduğunu anladı. Yaklaşık yarım saat, sinek kostümlü arkadaşlarını sinekliklerle kovalayarak Antalya'daki kara sinek varlığına dikkat çeken grup, basın açıklaması yaptı. Grup adına basın açıklamasını okuyan Antalya CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Yılmaz, Antalya'nın dünyanın yıldızı, Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olduğunu belirterek, "Bu, sadece bugün değil, 10 yıldır böyle. Dünya’nın gözü önünde Obama’nın, Putin’in, Merkel’in başının üstünde sinekler uçuştuğunda ya da tıpkı Antalyalıların her gün yaşadığı gibi yemeklerine sinekler konduğunda uluslararası camiaya bu nasıl anlatılacak” dedi. Gökhan Yılmaz, sinekle mücadele için yetkilileri göreve davet etti.
Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83