ALANYA'DA VAHŞET: HOLLANDALI TURİSTİN BOĞAZINI KESTİLER

Alanya'da, dün akşam saatlerinde evinden ayrılan Hollandalı turistin cesedi bir muz bahçesinde bulundu. Hollandalı turistin boğazı kesilerek öldürüldüğü öğrenildi.

ALANYA'DA VAHŞET: HOLLANDALI TURİSTİN BOĞAZINI KESTİLER
Alınan bilgiye göre Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bir arkadaşıyla yaşayan 40 yaşlarındaki Hollandalı turist Pether B., gece saatlerinde arkadaşına çöp atacağını ve biraz dolaşacağını söyleyerek evden ayrıldı. Aradan saatler geçmesine rağmen arkadaşının eve dönmediğini söyleyen arkadaşı, apartman görevlisinden yardım istedi. Arkadaşının da ihbarı üzerine harekete geçen jandarma kayıp turisti bulmak için çalışma başlatırken, vatandaşlar bir muz bahçesinde boğazı kesili vaziyette bir erkek cesedi buldu. Cesedin Hollandalı turiste ait olduğu belirlendi. Ceset otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.İlk belirlemelere göre olay yerine bir otomobille gelindiği bir süre boğuşma yaşandığı tespit edildi. Olayla ilgili çarpıcı iddia ise Hollandalı Pieter Jan Reijntses'in kendi ülkelerinin yasasına göre bir başka erkek evli olduğu öğrenildi. Kocası olarak kayıtlarda görünen kişinin ise ülkesinden yarın Alanya'ya geleceği iddia edildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor...

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 15:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83