Suriyeli 84 öğrenciye giyim yardımı

Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi (PICTES) Projesi kapsamında Korkuteli ilçesi’nde eğitim alan 84 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Suriyeli 84 öğrenciye giyim yardımı
Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi kapsamında Korkuteli’ndeki okullarda eğitim alan 84 öğrenciye, Avrupa Birliğinden finansa edilen giyim yardımı okullarda dağıtıldı. Yaşar Yalçın İlkokulunda eğitim alan 31 Öğrenci İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çelik, Yaşar Yalçın İlkokulu Müdürü Ramazan Ece ve okul yönetiminin katılımıyla gönderilen giyecek çantası teslim edildi. 
PICTES Projesinin yürütüldüğü Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Osmaniye, Sakarya, Siirt ve Şanlıurfa illerindeki Geçici Eğitim Merkezi (GEM) ve resmi okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi Türk ve Suriyeli çocuklar için hazırlanan giyim paketi spor çanta içinde gönderildi. Gönderilen giyim paketi mont, bot, eşofman takımı, atkı, bere, eldiven, tişört, çorap ve şapkadan oluşuyor. 
Kız ve erkek çocuklar için ayrı ayrı hazırlatılan ve 6-17 yaş aralığını kapsayan paketleri alan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 18:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83