Toksöz'den ALTİD yönetimine sunum

Toksöz'den ALTİD yönetimine sunum

Akdeniz Bölgesi ve ülke turizminin gelişmesi adına yaptığı çalışmalarıyla adından söz ettiren Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz'ü ağırladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, Yönetim Kurulu Üyeleri ve ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz ile gerçekleşen tanışmanın ardından, turizmde katkı sağlayacak sunuma geçildi.

Yerel yönetimlerin önemli kademelerinde kentin dijitalleşmesinde ilkleri başarmış, Alanya'yı sokak sokak gezerek, yenilikçi ve teknolojik bir şehrin oluşmasında büyük rol alan; sonrasında ticarete atılarak bunun da başarı ile üstesinden gelen TOKSÖZ, Alanya turizminin sahil bandından ibaret olmadığının altını çizdi. Ve ilmek ilmek dokuduğu projelerini anlattı. Spordan golfe, yayla tanıtımlarından festivallere kadar göreve geldiğinde şehrin turizmde kazanması için hamlelerini sıraladı.

banner111

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, özenli ve titizlikle hazırladığı projeleri ile dinleyicilerden tam not aldı.

Sunumu sonrasında, karşılıklı memnuniyetler ifade edildi. Tekrar görüşme sözü ile toplantı sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83