Toksöz: Kimse merak etmesin, listem hazır!

Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkan Adayı Nevzat Toksöz listesinin hazır olduğunu ancak isimleri açıklamayacağını söyledi.

Toksöz: Kimse merak etmesin, listem hazır!
Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkan Adayı Nevzat Toksöz çalışmalarına son hızla devam ediyor. Alanya'da mahalle mahalle gezerek esnafla buluşan Toksöz bir yandan projelerini açıklıyor, bir yandan da kısa bir süre kalan seçimlerde kendisine destek istiyor. 

Toksöz hakkında çıkan bir çok dedikoduya bugün yaptığı bir açıklama ile yanıt verdi. 'Liste yapamadı' iddialarını yalanyalan Toksöz, "Sizlerin sorunlarını bilen bir meslektaşınız olarak sizler adına yeni bir yönetim anlayışı gerçekleştirmek için başkan adayı oldum. Bugüne kadar birçok dedikodu yazıldı, çizildi. Şahsımın birilerinin adayı olarak çıktığım iddia edildi. Bugüne kadar bu polaemiklerin içine girmedim. Mevcut oda başkanımız Doğan Bacak bu şaibelerle ilgili son noktayı koydu. Diğer taraftan yönetim listesi yapamadığım iddia ediliyor. Herkesin içi rahat olsun sizler adına daha önce hiç şaibesi olmayan tertemiz bir liste yaptık. Sadece sizlerinde bildiği üzere oluşacak baskıdan dolayı listemi açıklamıyorum." diye konuştu.

"BU ESNAF KİM AK KİM KARA ÇOK İYİ BİLİYOR"

Açıklamalarının devamında kendisine destek verenlere teşekkür eden Toksöz, "Sizler adına çıktığım bu yolda tertemiz bir ekip ve sizlerin talepleri doğrultusunda sizlerin sorunlarını çözecek projelerle geliyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan insanlara yapılan baskı, tehdit ve şantajları çok iyi biliyoruz. Tüm baskılara rağmen cesurca yanımızda olan arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum. Yine sorun yaşamamak adına uzaktan bizlere destek olan 7 Ocak'ta sandık başında bizlere destek olacak sessiz yığına buradan teşekkür ediyorum. Biz kuru kalabalıklar, haddi aşan yalakalıklar peşinde değiliz. Biz sessiz sedasız çalışıp esnafın dertlerini dinliyor not alıyor sorunların çözümü için araştırmalar yapıyoruz." şeklinde konuştu.

"KİM NE DER, NE KONUŞUR BİZ İLGİLENMİYORUZ"

Hazırladığı proje ve verdiği sözleri yerine getireceğinin garantisini veren Toksöz şu kelimelerle sözlerini noktaladı: 

"Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada hakkımızda yazılıp çizilen boş dedikodularla ilgilenmiyoruz. Bizim sizler adına yapacak çok işimiz var. Bunları seçim bildirgesi olarak sizlere anlatıyoruz. Elinizde belge olarak saklayın 4 yıl içinde bu verdiğimiz sözleri yerine getiremezsek yine bizleri sandıkta gönderecek olan sizlersiniz. Bugün yaşanılan gibi tehdit etmeye, insanlara baskı yapmaya, insanların imkansızlıklarından kaynaklanan eksiklerini kullanıp insanları işinden etmeye gerek yok."

Toksöz'ün kongre gününe kadar seçim çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 12:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83