Fatih Terim'in ilk isteği Emre Akbaba oldu!

Galatasaray'a 1,5 yıllık imza atan Fatih Terim'in transfer için ilk istediği ismin, Aytemiz Alanyasporlu yıldız futbolcu Emre Akbaba olduğu iddia edildi.

Fatih Terim'in ilk isteği Emre Akbaba oldu!
Bu sezon hem attığı goller hem de asistleriyle göz dolduran Emre Akbaba, milli forma ile çıktığı ilk maçında da topu ağlara göndermeyi başarmıştı. Süper Lig’de sezonun parlayan Türk yıldızlarından olan Emre Akbaba, Akdeniz ekibi Aytemiz Alanyaspor ile çıktığı 17 maçta 5 gol, 5 asist yaptı.

FRANSA ALT YAPISINDAN YETİŞTİ

Fransa doğumlu olan genç oyuncu, futbola da doğduğu şehir olan Montfermeil’in takımında başladı. 2012 yılında Türkiye’ye gelerek Antalyaspor’un altyapısında forma şansı bulan Emre, daha sonra ise şehrin diğer takımı Aytemiz Alanyaspor’a imza attı.

Aytemiz Alanyaspor’un, PTT 1. Lig’den Süper Lig’e yükselmesinde önemli rol oynayan genç yıldız, iki sezondur gösterdiği başarılı performansının ödülünü milli formayı kaparak almıştı.

GALATASARAY PEŞİNDE

Bu sezon yıldızını iyice parlatan Emre Akbaba dedikoduları bugün tekrar alevlendi. Hırvat teknik adam Igor Tudor'u gönderen Galatasaray, eski teknik direktörü Fatih Terim ile 1,5 yıllığına anlaştı. Fatih Terim'in, transfer çalışmalarına da hemen başladığı öğrenildi. Terim'in yönetime verdiği isimler arasında Aytemiz Alanyaspor'un milli oyuncusu Emre Akbaba'nın da olduğu iddia edildi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 14:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83