TRAFİK IŞIKLARI ARTIK...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Alanya’da ki tüm kavşaklarda trafik ışıklarını bakıma aldı.

TRAFİK IŞIKLARI ARTIK...
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Alanya genelindeki trafik ışıklarını bakımdan geçirdi. Alanya merkez ve çevre mahallelerdeki kavşaklarda trafik yoğunluğunu azaltmak ve geçişleri rahatlamak amacıyla trafik ışıklarına süre sayıcılar takıldı. Ayrıca kavşakların geçiş zaman ayarlaması yapıldı. Şehir genelindeki tüm yaya ve oto lamba ünitelerinin bakımı ve onarımı yapıldı. Öte yandan şehirde trafik yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde engelli vatandaşların geçişlerini rahatlatmak amacı ile sesli uyarı sistemleri de faaliyete geçirildi.


ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ


Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya’da ulaşımda yaşanan sorunların çözümü için çalıştıklarını belirterek, Karayolları ağı dışındaki yollarda trafik ışık, levha ve benzeri tüm hizmetleri Büyükşehir’in verdiğini söyledi. Güney, “Gerek bizim tespit ettiğimiz gerekse vatandaşlarımızın bize bildirdiği sorunların çözümü için ilgili ekiplerimiz hemen planlamasını yapıp çalışmalarına başlıyor. Alanya genelindeki trafik ve yaya ışıklarıyla ilgili çalışmalar da bu çerçevede yapıldı. Amacımız yaya güvenliğini sağlamanın yanında düzenli bir trafik akışını sağlamak. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 13:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83