YÜCEL EKO-TUR'A KATILDI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından desteklenen Eko-tur projesinin tanıtım toplantısına katıldı.

YÜCEL EKO-TUR'A KATILDI

Turizmin 12 aya yayılması için ekolojik turizmin teşvik ve desteklenmesini kapsayan Eko-Tur projesinin tanıtım toplantısı Akseki’de gerçekleştirildi. Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen toplantıya Gündoğmuş Kaymakamı Mustafa Üner, Akseki Kaymakamı Murat Beşikçi, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özener  ve  Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal  da katıldı.

banner111
KARDELEN VE SALEP ORKİDESİ PROJESİ TANITILDI


Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, toplantıda Sapadere Kanyonu’nda sürdürülen Kardelen ve Salep Orkidesi Projesi’ni tanıtıp, proje ile ilgili bilgiler verdi. Eko Projesinin amacına ulaşması için Alanya’ya düşen görevleri yerine getireceklerini belirten Başkan Yücel, Kardelen ve Salep Orkidesi Projesi ile Alanya’da eko-turizm projelerine verilen önemi anlattı. Başkan Yücel, ayrıca Sapadere Kanyonu’nda Kardelen ve Salep Orkidesi’nin korunmasını amaçlayan proje ile köylerde istihdam sağlandığını da  belirtti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 14:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83