'BİZE EKMEK DEĞİL YOL, SU LAZIM'

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya'daki köylerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ekmek dağıtmak istedi. İshaklı Köyü muhtarı ise duruma isyan ederek, "Bize ekmek değil yol,su versinler" dedi.

'BİZE EKMEK DEĞİL YOL, SU LAZIM'
Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni bir uygulama başlattı. Alanya'da bulunan köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ekmek dağıtmak isteyen Büyükşehir Belediyesi muhtarları tek tek arayarak köylerdeki yardıma muhtaç ve toplam kişi sayılarını sordu. 


İshaklı Köyü Muhtarı Rasim Okyanus'u arayan büyükşehir yetkilileri ise ilginç bir tepki ile karşılaştılar. Köyde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ekmek dağıtmak isteyen yetkilere Okyanus tepki gösterdi. Alanya Adres'e konuyla ilgili açıklama yapan Okyanus, "Bizim ekmeğe ihtiyacımız yok. Biz ekmeğimizi taştan çıkarırız karnımızı doyururuz. Benim halkım gururludur. Böyle bir şeyi zaten kabul etmez. Biz ekmek değil yol su istiyoruz. Su şebekesi döşeniyordu yarım bırakıp gittiler aylardır rezillik çekiyoruz" dedi. 


aynı sözleri büyükşehirden arayanlarada söylediğini belirten Okyonus telefonu suratlarına kapattığını belirtti. Okyonus gibi Aliefendi köy muhtarının da arandığı ve aynı tepkiyi verdiği öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 16:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
.
. - 9 yıl Önce

.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83