ÜLKÜCÜLERDEN SAĞDUYU ÇAĞRISINA TAM DESTEK

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Alanya Ülkü Ocağı Başkanı Erhan Çınar ve Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanın Osman Gülmez’i Makamında kabul ederek bir süre görüştü. Ülkücü Başkanlar Çınar ve Gülmez sağduyu çağrısına tam destek verdi.

ÜLKÜCÜLERDEN SAĞDUYU ÇAĞRISINA TAM DESTEK
Terör olaylarını protesto etmek amacıyla Alanya genelinde düzenlenen protesto yürüyüşlerinin maksadını aşarak olumsuz olaylara dönüşmesi ve sahte sosyal medya hesaplarından halkı kışkırtıcı açıklamaların yapılması üzerine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Ülkü Ocağı Başkanı Erhan Çınar ve Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez ile bir görüşme yaptı.


Kaymakamlıkta yapılan görüşmede Alanya Ülkü Ocağı Başkanı Erhan Çınar ve Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez yaptıkları açıklamada kendilerinin de kesinlikle huzur istediklerini, huzursuzluk yapanların yanında olmadıklarını ve olmayacaklarını, illegal hiçbir eylemi tasvip etmediklerini söylediler. Başkanlar Çınar ve Gülmez “Sonuna kadar Devletimizin aldığı her karara saygılıyız. Emniyetimizin yanındayız, bu çerçevede çıkan olaylarda vatandaşları itidalli olmaya çağırdık kesinlikle yasa dışı olayları tasvip etmiyoruz. Ülkücü camianın adını kullanarak açılan sahte sosyal medya hesaplar ile hiçbir alakamız yok, bunları da kapatmaya çalışıyoruz. Sizlerin alacağı kara saygılıyız. Devletimizin ve milletimizin yanındayız” dediler.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ise yaptığı açıklamada Alanya’da yaşanan olaylar karşısında Başkanların göstermiş olduğu hassasiyet ve duyarlılığa teşekkür ederek “Bir tane Alanya’mız var, Alanya’mıza sahip çıkalım, huzursuzluk çıkarmak isteyenlere fırsat vermeyelim, sahte sosyal medya hesaplarından yayılan yalan haberlere de itibar etmeyelim ve sağ duyulu davranalım” dedi.


Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 09:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83