Türel'den Bacak'a Mahmutlar teşekkürü

Mahmutlar Mahallesi'ndeki ulaşım sorununa çözüm için Doğan Bacak'ın gönderdiği bilgilere Türel'den teşekkür cevabı geldi.

Türel'den Bacak'a Mahmutlar teşekkürü
Alanya'nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar Mahallesi ulaşım sorununun çözümü için gün sayıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden beklenen onay gelirse Mahmutlar'daki küçük otobüsler yerine 18 adet büyük otobüs alınacak ve vatandaşlar rahatlayacak. Ortalama 30 kilometre olan Mahmutlar ve Alanya arasındaki mesafede yaklaşık 40 bin Mahmutlar Mahallesi halkı klimasız, küçük otobüslerde balık istifi şeklinde seyhat ediyor. 

YENİ OTOBÜSLER İNCELENDİ

Dün Bursa'dan örnek bir otobüs geldi. Katalogları ile birlikte gelen otobüsü Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Aracı İşletmecileri Başkanı Doğan Bacak, Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top ve otobüs şoförleri inceledi. Yeni otobüslere tam not verilirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden onay gelmesi durumunda 18 adet yeni otobüs alınmasına karar verildi. 

İŞTE O KONUŞMA

Sorunu çözmek için 4 koldan çalışan Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Aracı İşletmecileri Başkanı Doğan Bacak, bugün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e son durumu bildirdi. Başkan Türel'e mesaj atan Bacak, "Sayın Başkanım, öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim. Siz izin verirseniz Mahmutlar halkına güzel ve kaliteli bir hizmet vermek için 18 adet eski aracımızı yenilemeye hazırız. Sizi buradan gelen şikayetlerden kurtaracağız. Bugün Hüseyin Güney'le yeni araçların kataloglarını size gönderdim. Sizin emir ve izninizi bekliyorum. Saygılar sunuyorum." dedi

Başkan Türel bu mesaj karşılık teşekkür etti. Önümüzdeki günlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde konu görüşülecek ve onay çıkması durumunda 1 Ocak itibari ile Mahmutlar halkı yeni otobüslerine kavuşacak. 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83