TÜREL'DEN YÜCEL'E YENİ MESAJ

Başkan Türel, "Arıtmanın yanındaki alan mahkeme kararıyla bize geçerse Alanya Belediyesi'ne bu alanın bir bölümünü Kültür Merkezi için tahsis edeceğiz. Alanya Belediyesi'ni hizmetten mahrum bırakmam" dedi.

TÜREL'DEN YÜCEL'E YENİ MESAJ

 Partisinin İl Teşkilatı'nca Kundu'da bir otelde düzenlenen mahalle başkanları toplantısında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'da arıtmanın yanındaki araziyle ilgili yaşanan tartışmaları yeniden gündeme taşıdı. Alanya'da Büyükşehir Belediyesi olarak kent merkezinde vatandaşların kolayca ulaşabileceği bir hizmet binası yapmak istediklerini ifade eden Başkan Türel, “Bizim de arıtma tesisimizin olduğu bir alanda dedik ki hizmet binamızı yapalım. Ama biz fikri ortaya koyunca ilçe belediyesi de kültür merkezi yapmayı düşündüklerini söyledi. Daha hala ortada bir projeleri dahi yok ama yapacaklarsa yapsınlar. Biz hizmet edecek herkesin önünü açarız. Siz 10 dönümlük alana kültür merkezini rahatlıkla yaparsınız. Bir köşesinde biz de hizmet binamızı yapalım. Alanya’ya birlikte hizmet edelim” dedi. 

banner111
"BİZ BİRLİKTE YAPALIM DİYORUZ"

Birlikte hizmet edilmek istenmemesi durumunda mecburen konuyu mahkemeye taşıyacaklarını aktaran Başkan Türel, şunları kaydetti: 

“Bu alan için ben hukuki yollara gittiğimde yargı kararı ne olacak bilemiyorum ama buranın tamamı muhtemelen Büyükşehir’e geçebilir. Ona gerek kalmadan gelin, biz elele hizmet yapalım diyoruz. Sizin derdiniz hizmet yapılmasın diyorsanız açık konuşun. Büyükşehir Alanya’ya hizmet yapmasın deyin. Ben bunu söyledim ya tehdit ediyormuşum. Gelin birlikte hizmet yapalım demek tehditse kimse kusura bakmasın bende bunun gereğini yapacağım. Alan bize geçerse Alanya belediye başkanına sesleniyorum. Ona kültür merkezi kadar gereken alanı ben tahsis edeceğim. Bizim anlayışımız bu. Alanya belediyesini hizmetten mahrum bırakmam. Biz iyi niyetimizi koruyoruz birlikte yapalım diyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 09:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83