Türkiye Kent Konseyi başkanından Alanya'ya ziyaret

Türkiye Kent Konseyi başkanından Alanya'ya ziyaret
Türkiye Kent Konseyleri Platformu 26. Dönem Başkanı ve Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru Alanya Kent Konseyi’nin davetlisi olarak ilçeye geldi. Kumru Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ile Birlikte Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ettiler.
Gün içinde çeşitli ziyaretler yapan Kent Konseyleri Başkanları Instagram hesabı üzerinde yaptıkları canlı yayında yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirme yaptı. Kent Konseylerin Çalışma prensiplerine ilişkinde bilgiler veren başkanlar bölgelerinde yaptıkları çalışmaları anlattı. Alanya Kent Konseyi’nin şehrin tüm dinamikleriyle işbirliği içinde çalıştıklarını anlatan Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, alt yapı çalışmaları tamamlanan mahalle meclisleri hakkında da açıklamalarda bulundu. Nurhan Özcan Pandemi nedeniyle mahalle meclisleri çalışmalarına ara vermek zorunda kalındığını, normalleşme süreciyle birlikte çalışmaların tamamlanacağını belirtti.
Kent Konseylerinin siyasi bir oluşum gibi algılanması gerektiğini dile getiren TKKP 26. Dönem başkanı İsmail Kumru Alanya’nın bu sorunu aşmış olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Alanya Kent Konseyi’nin yaptığı başarılı çalışmalarla tüm Türkiye’nin takip ettiği bir konsey olduğunu ifade eden Kumru ev sahipliği için Özcan’a teşekkür etti.
İki başkanın canlı yayını işbirliği mesajıyla sone erdi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 17:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83