Ülkücü Başkandan Yücel'e ziyaret

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir ve ekibi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Ülkücü Başkandan Yücel'e ziyaret
Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, beraberindeki ekiple birlikte Başkan Yücel’i ziyaret ederek kendisine başarı dileklerini iletti. Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Alper Karaduman ve yönetimi de katıldı.

“BAŞKAN YÜCEL HİZMETLERİYLE VATANDAŞLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU”

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, ziyaret esnasında Başkan Yücel’in hayata geçirdiği başarılı projelere vurgu yaparak şunları söyledi; “Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’in Alanya için hayata geçirdiği önemli projeleri dikkatle takip ediyoruz. Kendisi, Alanya’nın yıllardır hasret kaldığı Teleferik Projesi’ni hayata geçirerek vatandaşların gönlünde taht kurmuş, yaptığı hizmetlerle Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin övgülerine mahzar olmuş bir başkanımızdır. Bende bir Alanyalı olarak şehri ileriye taşıyan projeleri hayata geçirdiği için Başkanımıza teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum.”

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir ziyaretin anısına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Türk Savaş Zırhı Heykeli takdim ederken, Başkan Yücel de Kandemir’e ipek kozasından işlenmiş gül tablosu hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 17:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83