Alanya'daki Gazipaşalılara önemli çağrı

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik Alanya'daki Gazipaşalı vatandaşlara ikamet çağrısı yaptı ve önümüzdeki günlerde Alanya'da toplantı yapacaklarını söyledi.

Alanya'daki Gazipaşalılara önemli çağrı
Gazipaşa'nın 49 bin 657 olan nüfusunun 50 bine çıkarılması için çalışmalar sürüyor. İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya’nın Halk Günü Toplantısında gündeme getirdiği 50 bin hedefiyle ilgili Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik'te çalışma başlattı. 

Bugün bir açıklama yaparak Alanya'da ikamet eden Gazipaşalılara seslenen Çelik, önümüzdeki günlerde Alanya'da bir toplantı yapacaklarını söyledi. Adil Çelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Sevgili hemşerilerim; Gazipaşamızın nüfusunun 50 bini aşması için çok az bir sayı kaldı. 25 Aralık’a kadar bu nüfusa inşallah ulaşacağız. Bu amaçla Alanya'da ikamet eden sevgili hemşehrilerimiz ile 22 Aralık Cuma akşamı, 20.00'da Keyf-i Ala Restaurant'ta (Köşk Restaurat-Küçükhasbahçe Mahallesi) bir araya geleceğiz. Alanya'da ikamet eden bütün hemşehrilerimizi bu toplantıya davet ediyor, katılmalarını önemle rica ediyorum. Vakit, Gazipaşa için birlik olma vakti."

NEDEN 50 BİN?

Gazipaşa nufüsu 50 bine ulaşınca statü olarak bir üst şehir sınıfına yükselecek. 2019’da yapılacak yerel seçimlerde meclis üyesi sayısı yani belediyedeki halkın temsilcisi sayısı 15’ten 25’e çıkacak. Ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki temsilci sayısı da artacak. 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 09:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83