Ülkücülerden kaynaşma yemeği

Alanya Ülkü Ocakları Üniversite ve lise öğrencileri için kaynaşma yemeği düzenlediler.

Ülkücülerden kaynaşma yemeği
Alanya Ülkü Ocakları bu yıl lise ve üniversiteden bit çok yeni üye ile doldu taştı. Yeni üyelerin kaynaşması için bir yemek düzenlendi. Yemeğe Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu'da katılım gösterdi.

Konuyla ilgili ocaktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Üniversite ve lise teşkilat yönetimlerinin, kaynaşma yemek toplantısı gerçekleştirilmiştir. Alanya Ülkü Ocakları Başkanımız Abil Gündoğdu göreve geldiğinde üniversite ve lisede amacımız öğrenci ordusu kurmaktır, diyerek teşkilat başkanlarımıza çizmiş olduğu yolda, büyük gayret gösteren, teşkilat kadrolarımız 2023 Türkiye'sinin lider kadrolarını Yetiştirmek üzere çalışmalarına ocak başkanımızın önderliğinde devam edecektir.

Bizler FETÖ, PKK gibi gayri-müslimlerin kucaklarında değil vatan millet sevgisiyle yoğrulan kutlu ocaklarda, İlay-ı kelimetullah aşkıyla kızıl elma hedefine ilerlemek üzere Türk Milletine Türk değerlerine sadakat ile bağlı olan teşkilat kadrolarında yetişen, Türk Devletinin kuruluş felsefesi olan Türk Milliyetçiliğini yaşam biçimi olarak benimsemiş memleketin cefakar ve vefakar evlatlarıyız.
Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 11:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83