ULUDAĞ'DAN HİZMET KÜLLİYESİ ÖNERİSİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, "Alanya Belediyesi'nin uhdesindeki araziye Hizmet Külliyesi açalım" dedi.

ULUDAĞ'DAN HİZMET KÜLLİYESİ ÖNERİSİ

 

banner111
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, sosyal medya hesabı aracılığı ile ilginç bir öneride bulundu. Uludağ, "Gelin, hem şehrimizi araç giriş çıkış yoğunluğundan ve şehir merkezindeki trafik yoğunluğundan kurtaralım, hem de halkımızın hizmet isteyeceği kurumlara çok daha çabuk ulaşmasını sağlayalım. Sadece Alanya Belediyesi ve Hükümet Konağı'na gelmek için şehre giren araç sayısı bir kaç yıl önce 4 ila 4 bin 500 arasındaydı. Bugün en az 3 katı olması lazım" dedi.

Uludağ, açıklamasına şöyle devam etti: "Peki ne yapmalıyız? Alanya Otogarı'nın arkasındaki 64 bin metrekarelik alana Kaymakamlık, Büyükşehir Alanya Hizmet Binası, Alanya Belediyesi, Vergi Dairesi, Nüfus Müdürlüğü ve Tapu Dairesi binalarını taşıyalım. Emniyet Müdürlüğü ile SGK zaten orada. Alana bir cami, altına da 2,5 katlı otopark yapalım. Bu vesileyle hem vatandaş çabuk ulaşım sağlar, hem de şehir o kargaşadan bir nebze olsun kurtulur. İsmini de 'Hizmet Külliyesi' koyalım. Türkiye'de bir ilk olur. Alanya'nın takdirine sunuyorum."





Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 10:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83