VALİ KARALOĞLU ALANYA’DA

Geçen hafta yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Antalya Valiliği görevine atanan Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu, görevine başlamasının ardından Antalya’nın ilçeleri arasında ilk ziyaretini Alanya’ya gerçekleştirdi. Vali Karaloğlu, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Alanya’ya geldi.

VALİ KARALOĞLU ALANYA’DA

 Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu Alanya’daki ziyaretlerinin ilk durağı Alanya Kaymakamlığı oldu. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve diğer yetkililer tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Alanya Kaymakamlığı'na geçerek Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’den, Alanya’da yapılan çalışmalar ve şehrin sorunları ile ilgili bilgi aldı.

banner111
Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu Alanya Kaymakamlığını ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Bugün inceleme yapmak üzere Alanya ve Manavgat'ı kapsayan bir gezi düzenledik. Antalya'yı tanımaya çalışıyorum. Bütün kurum amirlerimizle birlikte Alanya'yı geldik. Kaymakamlarımızla birlikte bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bir brifing alacağız. Alanya'yı çok önemsiyoruz. Alanya, Antalya'nın en önemli ilçelerinden bir tanesi. Bunun için ilk ziyaretimizi de Alanya'ya gerçekleştirdik. Öğleden önce Alanya'yı, öğleden sonra da Manavgat'ı ziyaret edeceğiz. Sorun varsa yerinde görüp, yerinde tespit edip, çözmek amacıyla bu tür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Alanyaspor'un Süper Lig'e çıkmasını da tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Antalya'yı iki takımda Süper Lig'de temsil edecek. Her iki takıma da başarılar diliyorum. Futbolun, şehirlere marka değerine çok büyük katkıları var. Özellikle Süper Lig'deki takımlar daha önemli. Alanyaspor da Antalyaspor da şehrimize büyük katkı sunacaktır.”

Konuşmasının ardından Vali Karaloğlu, Alanya Kaymakamlığı şeref defterini imzaladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 11:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83