VATAN PARTİSİNDEN CLK ÇAĞRISI

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu Alanya’nın uzun süre gündeminde olan yüksek elektrik faturalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamalara bir yenisini ekledi.

VATAN PARTİSİNDEN CLK ÇAĞRISI

CLK Akdeniz yetkililerini yerel gazete ve televizyonlarının karşısında tartışmaya çağıran Kurtoğlu “Halkımızın gerçekleri öğrenmeye hakkı vardır. Gerçekleri vatandaşlarımızla paylaşma yürekliliğini gösterecek CLK yöneticilerine ve konuya ilişkin söylenecek sözü olan siyasi partileri mahalli televizyonlarımızda konuyla ilgili tartışmaya davet ediyoruz” dedi.  

banner111
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun açıklaması şöyle:                                 

Alanya kamuoyunun gündemini işgal etmeye devam eden elektrik faturalarındaki yüksek elektrik bedelleri tartışması ayni hızla ülke geneline yayılmış bulunuyor.
Enerji piyasasının vatandaşımıza ilgilendiren en önemli ayağı olan “elektrik piyasası”’nın gizemli olan tahsilât sistemini yeni perdelemelerle daha gizemli hale getirilmiştir. Sonuç yeni zamlar ve daha da anlaşılmaz hale getirilen elektrik faturaları olmuştur. Netice vatandaşın cebinden elektrik şirketlerinin kasasına aktarılan vatandaşın alın teri paralar olmuştur. Bu konuda vatandaşların olup bitenden haberdar edilmesi görevi sözlü ve yazılı basına düşmektedir. Konunun tarafları, enerji piyasası yetkilileri diğer yanı vatandaştır. Vatandaşın hak ve menfaatlerine yönelik girişimleri taraf olması gereken siyasi partiler ve konuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarıdır. Önerimiz şudur. Başta yazılı basın konuyla ilgili tarafları tartıştırarak turizm bölgesi olması nedeniyle önemli bir elektrik enerjisi pazarı olan Alanya kamuoyunun gerçekleri öğrenmesine hizmet etmelidir.
Enerji piyasasında kimin eli kimin cebinde birbirine karışmış durumdadır ve mağdur edilen vatandaşlarımızdır.Bu durum derhal vatandaşlarımızın lehine değiştirilmeli bu haksız hukuksuz vurgunlara son verilmelidir.Bu istenildiği taktirde sözleşmelere Enerji Bakanlığı müdahalesi ile ilave olarak konacak birkaç madde ile sorunu vatandaş lehine çözebilir .

Vatan Partisi olarak buradan çağrı yapıyoruz Gerçekleri vatandaşlarımızla paylaşma yürekliliğini gösterecek CLK Yöneticilerine ve konuya ilişkin söylenecek sözü olan siyasi partilere mahalli televizyonlarımızda konuyla ilgili tartışmaya davet ediyoruz.                                   

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 15:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83