VATANDAŞ İSTEDİ, BAŞKAN YÜCEL YAPTI

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaldırım ve parke çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamına Konaklı Mahallesi’nde Telatiye Sokak ve Oba Mahallesi’nde Hacıkadiroğlu Caddesinde başlatılan kaldırım ve parke çalışmasında sona gelindi.

VATANDAŞ İSTEDİ, BAŞKAN YÜCEL YAPTI
TALETİYE SOKAK GÜZELLEŞİYOR

Telatiye sokak sakinlerin talebi doğrultusunda başlatılan parke ve kaldırım çalışmasında, D 400 Karayolu ile Eski Antalya Caddesi arasında ara sokaklar dâhil 35 bin m2 kilitli parke ile 20 bin m2 prizma taşı döşeniyor.

OBA MAHALLESİ’NDE KALDIRIM TAMAMLANDI

Yılarca ihmal edilen Telatiye sokakta vatandaşların beğenisini kazanan çalışmalar devam ederken, Oba Mahallesi Hacıkadiroğlu Caddesinde başlatılan kaldırım çalışmasında da sona gelindi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm mahallelerde yol, kaldırım, asfalt ve düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ”Konaklı Mahallesi’nde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Telatiye sokak ve ara yollarında kaldırım ve parke çalışması yapıyoruz. Bölgenin turistik özelliğini de göz önüne alarak kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Oba Mahallesinde ise Hacıkadiroğlu Okulu çevresinde kaldırım çalışmamız tamamlanmak üzere. Bu bölgede özellikle okula giden çocuklarımızın güvenli geçişlerini sağlamak için çalışmamız sürüyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 15:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83