GURURUMUZ TOPRAK'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu, motor sporları alanında Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan Toprak Razgatlıoğlu'na doğum günü vesilesiyle Türk sporuna yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

GURURUMUZ TOPRAK'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Başkan Çavuşoğlu, bugün 19 yaşına giren motosiklet sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, babası 'Tekteker Arif' lakaplı Arif Razgatlıoğlu, Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun ve motosiklet sporcularını Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde ağırladı. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya'nın yetiştirdiği Toprak Razgatlıoğlu'nun başarılarının devamını dilediğini söyledi. Kulüp olarak Razgatlıoğlu'nun yanında olduklarını belirten Çavuşoğlu, "Hangi dalda olursa olsun Alanya'yı temsil eden sporcularımıza destek vermeye hazırız" dedi.

Arif Razgatlıoğlu ise "Toprak'a sahip çıkılmasını istiyordum. Oğlum Alanya doğumlu ve Alanya'da yaşıyor. Böyle olması gerekiyor. Birilerinin sahip çıkması gerekiyor. Bu jestinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Toprak Razgatlıoğlu ise Alanyaspor'u her zaman takip ettiğini belirterek başkan Çavuşoğlu'na jestinden dolayı teşekkür etti. Çavuşoğlu ziyaret sonunda Toprak Razgatlıoğlu'na plaket, üzerinde ismi yazan Alanyaspor forması ve atkı hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 16:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83