Yağmurda deniz keyfi

Antalya’da yerli ve yabancı tatilciler yağmurlu havada deniz keyfi yaptı.

Yağmurda deniz keyfi

 Turizm kenti Antalya’da hava sıcaklığı 24, deniz suyu sıcaklığı 27 derece ölçüldü. Sabah saatlerinden itibaren bulutlu hava öğle saatlerinde yerini hafif yağışa bıraktı. Dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde denize girenler ise yağmura yakalandı. Bazı tatilciler yağmur karşısında sahili terk ederken, bazıları ise denizin keyfini çıkardı. Yağmurun kesilmesini şemsiye altında bekleyenler dikkati çekti. Meteorolojinin kuvvetli yağış uyarısına rağmen deniz bisikletlerinin denizde oldukları görüldü.

banner111
Yağmurda denize giren tatilcilerden Berra Ceylan, “Hava çok güzel. Yağmurda ayrıca büyük bir keyif. Hava biraz daha kararmaya başlayınca çıktım. Su çok ılık, yaz günlerinden farkı yok” dedi.

Adem Domrut ise bu sezon ilk kez denize geldiğini onda da yağmura yakalandıklarını söyledi.

İstanbul’da yaşadığını ve bayram tatili için memleketi Antalya’ya geldiğini aktaran Domrut, “Sabah geldik. Bir anda yağmur başladı. Biz de ayrılmak istemedik. Arkadaşlarımızla birlikte keyfini çıkarıyoruz” diye konuştu.

Hollanda’dan Antalya’ya tatile gelen Hilal Bektaş, denizin sadece güneşli değil yağmurlu havalarda da güzel olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83