YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret ederek veda etti. Alanya'nın yeni İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı da Kaymakam Tanrıseven'i ziyaret ederek görevine başladı.

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

 Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Ömür Saka'nın yerine Alanya'da bir dönem görev yapan ve Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü görevini de yürüten Haşim Çakmaklı atandı. Müdür Saka, Alanya’da 2 yıl süreyle görev yaptığını belirterek, “Alanya’nın huzur ve güvenliği için yapılan çalışmalarda her zaman desteğini bizden esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Hasan Tanrıseven’e teşekkür ediyorum” dedi.

banner111
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka’ya Antalya’da yeni görevinde başarılar diledi. 

"VATANDAŞIN HUZUR VE GÜVENİ İÇİN EL BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ"

Kaymakam Tanrıseven Alanya'da Emniyet Müdürü değişimden sonra da vatandaşın huzur ve güvenliği için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Kaymakam Tanrıseven şunları kaydetti: "Alanya Türkiye'nin örnek ve  güvenli kentlerinden bir tanesidir. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Emniyetiyle, Jandarmasıyla, Başsavcılığıyla, Kamu Kurumlarıyla ve vatandaşıyla, Alanya örnek bir duruş sergiledi. Birlik ve beraberlik içerisinde oldu. Suç ve suçlular ile her türlü mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye devam edeceğiz."

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Haşim Çakmaklı’ya da Alanya’daki yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Tanrıseven, "Başta FETÖ Terör örgütü olmak üzere her türlü kanun dışı yapı ile mücadele edeceğiz" dedi. Kaymakam Tanrıseven, yeni İlçe Müdürü Çakmaklı'dan vatandaşlara karşı yaklaşımlarında hoşgörü ve güler yüzün eksik edilmemesini istedi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı'da, "Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'in talimatları ve emirleri doğrultusunda Alanya için bütün gayretimizle çalışacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 15:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83