YENİ HAL MASAYA YATIRILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkler’e yapılacak Toptancı Hali ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Hal Derneği’nde yapılan toplantıda dernek başkanları ve yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.

YENİ HAL MASAYA YATIRILDI

 Alanya Hal Derneği’ndeki toplantıya Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Haller Dairesi Başkanı Muharrem Kavurgacı, Alanya, Konaklı ve Payallar Hal Komisyoncuları Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

banner111
Türkler’e yapılacak Hal konusunda dernek başkanlarına Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı bilgi verdi. Projenin son aşamaya geldiğini belirten Kavurgacı,   “uygulama projesi üzerinde çalışılıyor. İşler planlandığı şekilde devam ediyor. En kısa zamanda ihaleyi yapıp inşaata başlamayı amaçlıyoruz “dedi. 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, Türkler’e yapılacak hal ile ilgili sürekli hal esnafı ile istişare içinde olduklarını belirterek, “ Hal komisyoncularına yapılacak çalışmaları anlattık, onların taleplerini dinledik. Alanya’ya yakışan modern bir Toptancı Hali’ni yapacağız. Bu konuda da çalışmalarımız sürekli devam ediyor. En kısa zamanda kazmayı vurmayı planlıyoruz “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 11:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83