YENİ KART SİSTEMİ GELİYOR!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'da faaliyete geçecek yeni kartlı sistem hakkında bilgi verdi

YENİ KART SİSTEMİ GELİYOR!
Antalya merkezinde kullanılan akıllı kart sisteminin artık 19 ilçeyi kapsayacak şekilde bizzat Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanacağını dile getiren Türel, bu konudaki çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini söyledi. Türel, düzgün çalışan bir akıllı kart sisteminin en çok ulaşım esnafının yararına olduğunu belirterek, “Daha önce bu sistemi istemeyen Antalya'daki ulaşım esnafı şimdi yeni kart sisteminin bir an önce devreye girmesini istiyor. Bu sistemle 65 yaş üstü vatandaşların toplu ulaşımdan ne kadar yaralandığının belirlenmesi de mümkün olacak” dedi.
Geçen aylarda verilen yetki ile Antalya Büyükşehir Belediyesi merkez dışındaki ilçelerde toplu taşımada kartlı sistem uygulamasının kurulması için Antalya Ulaşım AŞ'ye yetki devri yapılmıştı. Geçen ay ay başlayan çalışmalar kapsamında Antalya merkezindeki 5 ilçede yürütülen toplu ulaşım sistemindeki kartlı sistem için de yine Ulaşım AŞ çalışmalarına başlamıştı.
Merkezde Kentkart sisteminin devreye girmesi ile birlikte diğer 14 ilçede de aynı sistem uygulamaya konulacak. 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 15:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83