YİĞİT VE EKİBİ BAYRAK DAĞITTILAR

Alanya Pazarcılar Odası, 30 Ağustos zafer bayramını Hacet ve Türkler Tekstil pazarında esnaf ve vatandaşlarla bayrak dağıtarak kutladı.

YİĞİT VE EKİBİ BAYRAK DAĞITTILAR
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü, bu yıl şenlik, konser gibi eğlence yapılmadan kutlanıyor. Alanya Pazarcılar Odası da Zafer Bayramı’nı pazarcı esnaflarına ve alış verişe gelen vatandaşlara bayrak dağıtarak kutladı. Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Doğan, Adil Keskin, Genel Sekreter Kemal Kayabaşlı, Denetleme Kurulu Üyeleri  Murat Kömeç ve Mustafa İnan sabah ilk olarak Hacet pazarında, öğleden sonra da Türkler Tekstil pazarında bayrak dağıttı.


Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “26 Ağustos 1922’de başlayıp 30 Ağustos’ta Türk ordusunun zaferiyle tamamlanan büyük savaşı unutmadık. Bugünkü Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri 30 Ağustos zaferiyle atıldı.  Milletimizin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi saygı ve şükranla yâd ediyor, ebediyete irtihal etmiş kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 11:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83