Yücel'den Alanya'ya kandil mesajı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 10 Mayıs Çarşamba yarın akşam idrak edilecek Berat Kandili’yle ilgili bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların ve İslam aleminin kandilini tebrik etti.

Yücel'den Alanya'ya kandil mesajı
Belediye Başkanı Yücel mesajında, Berat Gecesi’nin sağlık, huzur ve mutluluk dolu günlere vesile olmasını dileyerek, “Berat Gecesi de diğer mübarek kandil gecelerimiz gibi Yüce Allah’ın affına ve rahmetine kavuşup, faziletlerinden yararlanma gecesidir. Şaban Ayı’nın 15. gecesine rastlayan Berat Kandili tüm İslam alemi için yeniden doğuşu da ifade etmektedir. Bu münasebetle, Ramazan ayının da müjdecisi Müslümanlar için kutsal bu mübarek geceyi bir fırsat bilerek Rabbimizin rızasına uygun bir şekilde geçirmeli, ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam âleminin huzuru için dua ederek, en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.

Bu duygularla Berat Kandili’nin, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların; ülkemizde ve dünyada yaşanan sorunların aşılmasına, kardeşlik ve merhamet duygularının güçlenmesine vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz eder, vatandaşlarımızın ve tüm İslâm âleminin Berat Kandilini tebrik ederim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 16:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83