Yücel'den pazarcıya 'Cuma Pazarı' müjdesi

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, ekibiyle Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti.

Yücel'den pazarcıya 'Cuma Pazarı' müjdesi
Ziyarette konuşan Yiğit, "Seçim atmosferi başladı. Ziyaretlerimize buradan başladık. Belediye ile her zaman diyalog içindeyiz. İyimserlik istişare içindeyiz. Her konuda esnek ve yardımcı oluyorlar. Sağ olun var olun. Her konuda teşekkür ederim. Sizden destek bekliyoruz." dedi.

'SİZİNLE ÇALIŞMAKTAN KEYİF ALDIM'

Başkan Yücel ise, "Her zaman için odaları, sivil toplum örgütleri başkanını sevecek durumda. Onlarla istişare yapmaktan hedefe yürümekten keyif alan biriyim. Sizler de odasınız. Sizlerin esnafın mutlu olması, Alanya'nın mutlu olması demek. Ben bugüne kadar hiçbir odayı, vatandaşı üzmemeye gayret gösterdim. Ancak belirli yönetmelikler var. Bunlara uymak sizin göreviniz olduğu gibi denetlemek de bizim görevimiz. Bu her oda, dernek için geçerli. Sizlerle çalışmaktan keyif aldım, mutlu oldum. Bundan sonra da bu odaya kim seçilirse seçilsin hep uyum içinde olmak zorundayız. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Bu odaya kim gelirse gelsin oda yönetiminin, esnafının arkasındayız." diye konuştu.

'SIKINTILI BİR ODA DEVRALDIK'

Yiğit, "Biz sıkıntılı bir oda devraldık. Odanın borcunu ödedik, bitirdik. Sizlerin de yardımı oldu. Yılbaşına borcumuz bitecek. Esnaf için ne yaparızın peşindeyiz." ifadelerini kullandı.

'PPROJELER TAMAM'

Başkan Yücel, "Cuma Pazarı'nın olduğu yerin 26 yıllık davası vardı. Projeleri hazırlandı. Düğün salonu ve pazarın olduğu yerin rezervlerini yaptık. Kapalı bir pazar yeri ve otoparkı olacak. Halkın daha ulaşımı kolay, hijyenik bir pazar yeri oluşturacağız. Standartları yukarı çekmek sizin de olduğu gibi bizim de hayalimiz" dedi.

'ALANYA HAYALİNE KAVUŞUYOR'

Başkan Yücel'e teşekkür eden Yiğit, "Sizin sayenizde Alanya kapalı pazar yeri hayaline ulaşıyor. Ekibim adına çok teşekkür ederim" diye konuştu.

'YERİN ALTINA GİRECEĞİZ'

Projelerden bahsende Yücel, "Salı Pazarı 3 aya biter. Cuma Pazarı'nın çok güzel bir projesi var. 7-9 metre yerin altına gireceğiz. Cazibe merkezi oluşturacağız. Düğün salonunun altı da pazara dönüşecek. Değişik bir proje hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 14:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83