Yücel'den Soylu'ya hayırlı olsun ziyareti

Başkan Yücel, bir dönem Demokrat Parti'de birlikte siyaset yaptığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya hayırlı olsun ziyaterinde bulundu.

Yücel'den Soylu'ya hayırlı olsun ziyareti

 Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ve Genel Merkezi ziyaret etti. Ardından da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

banner111
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkent Ankara’da önemli ziyaret ve görüşmeler gerçekleştiren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştü. Genel Merkez’de Genel Başkan Yardımcıları ve parti yöneticileri ile de temaslarda bulunan Başkan Yücel, kısa süre önce annesini kaybeden Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı da özel olarak ziyaret edip, başsağlığı dileklerini iletti.
MHP Lideri Bahçeli ile yaptığı görüşme hakkında bilgi veren Başkan Yücel, “Genel Başkanımız, Alanya ile ilgili konu ve gündemleri yakından takip ettiğini belirtti. Alanya’nın ayrı ve özel bir yeri olduğunu söyledi ve Alanya’ya selam ve sevgilerini iletti.” dedi.


İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’YA ZİYARET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Meclis Üyesi Abdullah Öztürk, Demokrat Parti eski MYK üyesi Şevki Azakoğlu ve DP eski İlçe Başkanı Yaşar Uysal ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Başkan Yücel, Bakan Soylu’ya yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Yücel; “Alanya’nın sorunları, belediyemizin çalışmaları ve projelerimiz hakkında Bakanımıza bilgi verdik. Kendisi Alanya’yı çok önemsediğini, Alanya ile ilgili konuların takipçisi olacağını söyledi. Nezaketle bizi ağırlayan Bakanımıza teşekkür ederim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 17:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83