YÜCEL'DEN TANRISEVEN'E FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali sonrasında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

YÜCEL'DEN TANRISEVEN'E FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalindeki yapılan tüm çalışmalarda, Alanya Kaymakamlığının, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının verdikleri destekten dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

banner111
Ayrıca Alanya Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yüksel ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yüksel, Derneğin yaptığı çalışmalar hakkında Kaymakam Tanrıseven’e ayrıntılı olarak bilgi verdi. Çiftçi Mallarının Korunması ile ilgili olarak, Kaymakam Tanrıseven’i ziyaret ettiklerini belirten Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yüksel, sorunların çözümünde verdiği desteklerinden dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Her zaman Belediyemizle, muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alanya’nın ve mahallelerimizin sorunları için gereken çalışmaları el birliği içerisinde yapıyoruz. Kaymakamlığın, Belediyenin ve muhtarların asli görevi vatandaşa hizmet etmektir. Bizlerde Kamu Görevlileri olarak görevimizin gereğini yerine getireceğiz” dedi. 

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Alanya Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yüksel’e ve Dernek Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 16:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83